کد خبر 289099
۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۹

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید مردمی «محمدرضا احمدی»

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید مردمی «محمدرضا احمدی»

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران روز یکشنبه ۲۴ اسفندماه با خانواده شهید مردمی «محمد رضا احمدی» از شهدای حملات تجاوزکارانه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب اسرائیل دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش «حیات»، فریده اولاد قباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار ضمن عرض تسلیت شهادت امام خامنه ای و فرماندهان و هموطنان مظلوم میهن اسلامی اظهار کرد: ما برای ابلاغ سلام معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم نماینده ولی فقیه در بنیاد خدمت شما رسیدیم.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه ضمن تاکید مجدد بر انسجام ملی و اتحاد اضافه کرد: هرچند ازدست دادن و نبود پدر یا فرزند برای هر خانواده‌ای سخت است ولی وقتی خداوند متعال در قرآن می‌فرماید من جانشین شهید در بین خانواده او هستم تمام غم‌ها و غصه ها فراموش خواهد شد.

وی در ادامه گفت: امیدواریم در این ماه مبارک که در روزهای پایانی آن هستیم، به برکت خون پاک این شهدا ریشه ظلم و ستم بر چیده شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha